Andre siger om Cathriona

Udtalelser fra klienter:

“Jeg stopper aldrig med at komme hos Cathriona. Det er den bedste tid for mig”

“Jeg synes alle burde gå til psykolog, for det hjælper meget, uanset om det er stort eller småt, man tumler med”

Udtalelser fra studerende på Udviklingspsykologi, Institut for Psykologi, 2020

Tak til Cathriona, som har formået at fange mig på så kort tid og virkelig har formået at skabe et inspirerende miljø. 

Cathriona – du har været super god, dit glade væsen smitter virkelig!

CC, du har simpelthen været sådan en god (sød og sej og klog) underviser med højt engagement og virkelig relevant viden! Wow, tak for det! 

Cathriona har været rigtig god! 

… Cathriona  (har) VIRKELIG gjort det godt – jeg synes, at hun er den bedste forelæser, vi har haft indtil videre! Hun er super sød, jordnær og virkelig god til at gøre det interessant. Så tak for et mega fedt modul Cathriona – ærgerligt at du stopper som modulansvarlig! Ønsker dig alt godt fremover! 

Cathriona har været en meget dygtig og spændende underviser samt modulbestyrer. Hvis niveauet fortsat er lige så højt, kommer den her uddannelse til at gå lynhurtigt 😉 

Cathriona har også været en fantastisk modulansvarlig – både god vejleder ift eksamen og fed forelæser som gør indholdet mere overskueligt! 

CC har været utrolig sød og inspirerede! 

Cathriona har været rigtigt god! 

Cathriona er selv en dygtig forelæser, men finder også andre dygtige forelæsere 

Tak til Cathriona, som har formået at fange mig på så kort tid og virkelig har formået at skabe et inspirerende miljø. Udviklingspsykologi er helt sikkert noget jeg tager videre med mig og jeg håber at støde på nogle af disse geniale undervisere igen. 

Alt det faglige på dette modul har dog været super godt! Cathriona er sindssyg dygtig! 

Cathriona formår virkelig at formidle stoffet på en rigtig god måde – selv det hun siger ikke er hendes felt, kæmpe ros! 

Cathriona og mange af de andre undervisere er super dygtige og gode til at formidle stoffet på en spændende, humoristisk, empatisk og narrativ måde. 

Det har været et rigtig godt modul, og både Cathriona og de andre forelæsere har været super dygtige og passioneret! 

Det har været nogle super gode forelæsninger – man kan virkelig mærke, at både Cathriona og gæsteforelæsere er begejstret for det de laver – og det smitter virkelig.

Cathriona har været rigtig grundig og dygtig modulansvarlig. Der har været styr på tingene, og hendes forelæsninger har været meget inspirerende og spændende. 

Catriona har gjort et super flot stykke arbejde. Især under corona-skype-undervisningen. Det var meget vellykket og et godt alternativ til undervisning på campus 

Alt i alt har Cathriona gjort et fantastisk job ift. at holde os opdateret. 

Cathriona har været rigtig god til at forklare, at vi undersøger den “normale” udvikling og hvorfor, men hun har også taget det “unormale” eller afvigende ind som eksempler, hvilket fungerer rigtig godt. Man har fået viden og eksempler på, at udviklingspsykologi er et bredt spektrum, og ikke én smal, ‘normal’ udvikling. 

…jeg har været glad for at forelæsningerne som Cathriona planlagde har været inspirerende og oplysende indenfor de forskellige felter og ikke bare oplæsning eller alt for pensumnært. 

Der var størst sammenhæng med eksamen i Cathrionas timer. 

Jeg skrev en mail til Cathriona som blev mødt med både et brugbart tilbagesvar og et udsnit af næste forelæsning for at opklare misforståelsen, så der vil jeg gerne tage hatten af og sige, helt igennem korrekt håndteret. 

Cathriona har været utrolig god til at give os information via e-learn. Specielt også nu i Corona-krisen. Cathriona skal virkelig have mange tak og mange klap på skuldren!!